Sportrudi.com
EQUIPMENT RENTAL CENTER KIRCHBERG IN TIROL


NEDERLANDS SHOP / VERHUUR / SERVICE CENTER
Skiverleih Kirchberg

SPORTRUDI sinds 1979 het topadres in Kirchberg inzake wintersport

Traditie en uiterste klantentevredenheid.
Hartelijk welkom in de skiwinter van de gespecialiseerde wintersportzaak SportRudi, met skiverhuur en onmiddellijke uitrustingservice ter plaatse. Sinds 1979 biedt SportRudi exclusieve sportartikelen en deskundig individueel advies aan, direct naast de skischool in het centrum van Kirchberg.

5-Sterren skibelevenis voor het hele gezin.
SportRudi winkel en skiverhuur biedt gloednieuwe skimodellen, skischoenen en hippe outdoor-mode van vele vooraanstaande kwaliteitsmerken. Bij online boeking van huurskis krijgt u -10% -20% -30% korting. Book now: NL

Controle van de skibindingen en skiservice al doorgevoerd?
Voor meer veiligheid en plezier op de berg recommandeert SportRudi de deskundige controle van de complete skiuitrusting van uw hele gezin bij vakantiebegin. Vervullen de veiligheidsbindingen nog steeds hun functie? Knellen de skischoenen of moet het skibelag misschien gerepareerd worden door de kanten te slijpen?

De bliksemsnelle ski- en board spoedservice-machine levert volautomatisch de noodzakelijke fijnslijping, inclusief de tuning van het loopvlak. Voor de vereiste draaivriendelijkheid en speed van uw skis zorgt de SportRudi service-expert met de optimale wax.

Gloednieuwe Fatbike verhuur en Tour Guiding!

De familie Gartner de medewerkers verheugen zich op uw bezoek.
Actuele informatie op SPORTRUDI.COM


Sport Rudi GmbH
Lendstrasse 16
6365 Kirchberg in Tirol


call +43 5357 3413
fax +43 5357 3413 18
email service@sportrudi.com
web www.sportrudi.com

mehr zu SPORTRUDI  sinds 1979 het topadres in Kirchberg inzake wintersport
Rudi Gartner

HARTELIJK WELKOM BIJ SPORTRUDI

SKI VERHUUR: De wintersport shop & skiverhuur direct naast de skischool middenin Kirchberg in Tirol sinds 1979. Onze wintersport shop & skiverhuur staat bekend om haar authentische en individuele advies en biedt een grote keuze aan splinternieuwe ski, snowboard en outdoor uitrusting.

mehr zu HARTELIJK WELKOM BIJ SPORTRUDI
 
send a friend
print page
go top
copyright